Barion Pixel
Belépés

RegisztrálásA kosár üres


Blog

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetésre kerül az árucikk nettó ára. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon, illetve kollégánkkal folytatott egyeztetést követően pontosítottak. A termékeknél feltűntetett árak, Bruttó árak, tehát a 27%-os ÁFA-t már tartalmazzák. A Bevásárló kosár, tételesen tartalmazza kiválasztott termékeket, azok Nettó árát, valamint a Bruttó végösszeget és annak ÁFA tartalmát. A vételár kiegyenlítése utánvéttel a GLS futárszolgálat által történő kézbesítéskor, készpénzben történik. Ettől eltérő esetekben, például szerződött partnerek, vagy gyakori vásárlóink számára az előre utalás, az átutalás is adott lehetőség, egyedi elbírálás után.

Szállítási információk

A megrendelt termékeket GLS futárszolgálattal szállíttatjuk, melynek díja bruttó 2540 Ft (utánvét díj bruttó 762Ft). Nettó 50 000 Ft (Br. 63 500 Ft) értéket meghaladó csomag rendelése esetén a szállítás 40kg súlyhatárig díjmentes. Nagyobb termékek esetén (pl. kompresszorok) kérjük, egyedi szállítási ajánlatért keresse kollégáinkat elérhetőségeinken. A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget, a csomag átvételekor kell fizetnie a GLS futárnak. A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási költséget, és a termékek részletezését is. Ha megrendelését munkanapon, 14 óráig leadja és a rendelt termék raktáron van, még aznap átadjuk csomagját a GLS futárszolgálatnak, akik a következő munkanapon kézbesítik a megadott címre.

Személyes átvétel (díjmentes)

A megrendelt termékek, igény szerint ügyfélszolgálatunkon is átvehetők.

Szele-tech Bt.
ügyfélszolgálat:
2142 Nagytarcsa, Neumann János u. 1.
Hétfő - Csütörtök : 08:00-17:00-ig
Péntek : 08:00 - 15:30-ig

Akciók, kedvezmények

A webáruházban (www.apneumatika.hu), illetve az üzemeltető weboldalán (www.szele-tech.hu) található Akciók lapon szereplő tételek, már tartalmazzák az adott kedvezményt. Egyes esetekben, szolgáltató egyedi elbírálás alapján adhat állandó vásárlóinak kedvezményeket. Ezen kedvezményeket, sikeres regisztráció után szolgáltató beállítja az adott vásárló fiókjában, így Ő már a kedvezménnyel csökkentett árakat, a kedvezmény mértékét valamint a listaárat is látni fogja vásárláskor.
A kedvezmények nem vonhatóak össze!

Árucikkek cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Sikertelen kézbesítés

A megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vásárlót terhelik.

Garancia

12 hónap garanciát vállalunk termékeinkre, rendeltetésszerű használat esetén. A számla minden esetben, jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia

A tartozékokkal együtt, hiánytalanul, eredeti csomagolásban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Megrendelés lemondása

Amíg megrendelése nem lett átadva szállításra, addig lemondhatja telefonon, ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben vagy faxon,.

A vásárlástól való elállás

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik. A termék visszaküldését postai csomagként, ill. utánvétes csomagként sajnos nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben vagy személyesen, vagy valamely futárszolgálattal juttassa vissza. A hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a vételárat, a csomag átvételét követő 30 napon belül visszautaljuk a vásárló részére. A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja (speciális igényű termék esetén, melyet rendelésre gyártottak, vagy egyedi beszerzés). Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §).

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag olyan információkat kérünk vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés teljesítéséhez. Csak a kézbesítéséhez szükségesek adatokat, adjuk ki a szállítást végző partnercégnek.

A kosár üres

Ügyfélszolgálat

Hétköznap 8-17 óráig hívható telefonszámunk:

+36-1/286-3000 

Raktár elérhetősége:

+36-20/662-0030