Belépés

RegisztrálásA kosár üres
  • Cégünkről

Szele logo mini
Dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja a pneumatikus elemek és levegősgépek forgalmazása. Kínáljuk a sűrített levegőt létrehozó, kezelő, és használó berendezések teljes választékát. Vállaljuk az általunk forgalmazott termékekből komplett rendszerek tervezését, kialakítását és szervízelését.
Célunk, hogy partnereink piaci sikereit kölcsönös előnyök alapján rugalmasan, megfelelő minőségben, határidőre, kedvező áron teljesítsük.
Fontos számunkra vevőink elégedettsége és a ránk bízott feladat maradéktalan megoldása-ennek próbálunk megfelelni közel tíz éve. Az elmúlt évek alatt folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal, mára az ország szinte valamennyi pneumatika,- és a jelentősebb kompresszor gyártóit prezentáljuk.
Szele-Tech Bt. Beszállítóként garantáljuk Önnek, hogy a lehető legkedvezőbb termékárral és szállítási feltételekkel, tesszük meg árajánlatunkat.
Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a karbantartó szakembereknek.

Gyártás

Szele-Tech Bt. Vevőink kívánságára szakembereink megtervezik, - a mindenkori előírásoknak megfelelően - kivitelezik, üzembe helyezik az egyedi célgépeket, melyekre teljeskörű garanciát, és szervízhátteret biztosítunk.
 
Ügyvezető:
Kerner Imre Róbert
A kosár üres

Ügyfélszolgálat

Hétköznap 9-17 óráig hívható telefonszámunk:

+36-1/286-3000

Raktár elérhetősége:

+36-1/611-4641