Barion Pixel
Belépés

RegisztrálásA kosár üres
  

  Cégünkről

   
  Dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja a pneumatikus elemek és levegősgépek forgalmazása. Kínáljuk a sűrített levegőt létrehozó, kezelő, és használó berendezések teljes választékát. Vállaljuk az általunk forgalmazott termékekből komplett rendszerek tervezését, kialakítását és szervízelését.
  Célunk, hogy partnereink piaci sikereit kölcsönös előnyök alapján rugalmasan, megfelelő minőségben, határidőre, kedvező áron teljesítsük.
  Fontos számunkra vevőink elégedettsége és a ránk bízott feladat maradéktalan megoldása-ennek próbálunk megfelelni több mint 20 éve. Az elmúlt évek alatt folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal, mára az ország szinte valamennyi pneumatika,- és a jelentősebb kompresszor gyártóit prezentáljuk.
  Garantáljuk Önnek, hogy a lehető legkedvezőbb termékárral és szállítási feltételekkel, tesszük meg árajánlatunkat.
  Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a karbantartó szakembereknek.
  Vevőink kívánságára szakembereink megtervezik, - a mindenkori előírásoknak megfelelően - kivitelezik, üzembe helyezik az egyedi célgépeket, melyekre teljeskörű garanciát, és szervízhátteret biztosítunk.
   
  Ügyvezető:
  Kerner Imre Róbert
  szele logo2 Small
   
  A kosár üres

  Ügyfélszolgálat

  Hétköznap 8-17 óráig hívható telefonszámunk:

  +36-1/286-3000 

  Raktár elérhetősége:

  +36-20/662-0030