Barion Pixel
Belépés

RegisztrálásA kosár üres


Több mint 30 éve a Pneumatika területén.

Pneumatikus alkatrészek, szerszámok forgalmazása, komplett levegős rendszerek kivitelezése:

 
Kollégáink folyamatos képzések révén nem csak a korábban forgalmazott, de legújabb szerelvények felhasználáshoz szükséges technológiai ismeretekkel is rendelkeznek.
Akár az Ön cége számára is egy fenntartható, és megtérülő beruházás megvalósításában a tervezéstől a kivitelezésig részt vállaljanak.

Automatizálás

Vállaljuk egyedi gépek, célgépek tervezése, kivitelezése. Ipari automatizálás a hatékonyság és a termelékenység érdekében! Cégünk , a forgalmazott elemekből vállalja komplett rendszerek, gépek megtervezését és kivitelezését, egy adott munkafázis, folyamat leegyszerűsítését automata célgépek segítségével.

Pneumatikus rendszerek felújítása

Vállaljuk elhasználódott, régi berendezéseik felújítását, modernizálását, elavult vezérlések cseréjét, munkahengerek javítását, szelepek felújítását, pneumatikus rendszerek átépítését.

Kompresszor telepítés, kompresszor karbantartás, sűritett levegő ellátó rendszer javítása

Vállaljuk komplett sűrített levegő ellátó rendszerek megtervezését, telepítését beüzemelését. Dugattyús-, csavar- és csendes kompresszorok karbantartása, szükség szerinti javítása. Levegő előkészítő és kezelő berendezések karbantartása és javítása is feladatainkhoz tartozik.

Léghálózat építés

Vállaljuk léghálózatának megtervezését, kivitelezését gyorsépítésű alumínium rendszerünkkel. A rendszer átmérő 28 mm-es gerinccel, akár 4000 l/perc átáramlásig és 10 bar végnyomással kínál csarnokok, műhelyek levegőellátására kitűnő megoldást.

Légtartály telepítés, akár hatósági ügyintézéssel

Az általunk szállított, kompresszorok tartályai és a különálló tartályok is bejelentés kötelezettek, valamint a V=1000 liter; PS=10 bar méret felett (PSxV > 10000) hatósági engedélykötelesek, amelyet az MKEH területileg illetékes Hatóságánál kell engedélyeztetni. Az engedélyezési terv elkészítésétől, a nyomástartó berendezések használatbavételi engedélyének megszerzéséig vállaljuk a hatósági ügyintézést.

Gépvázak, munkapadok építése

Alumínium profil elemekből, Rose+Krieger gépépítő elemekből vagy ITEM rendszerből vállaljuk asztalok, polcok-rendszerek, vitrinek falak tervezését építését, kivitelezéssel.
 
A kosár üres

Ügyfélszolgálat

Hétköznap 8-17 óráig hívható telefonszámunk:

+36-1/286-3000 

Raktár elérhetősége:

+36-20/662-0030